OG’IZ BO’SHLIG’I KASALLIKLARINI KELIB CHIQISH SABABLARI VA DAVOLASH USULLARI. (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Og’iz bo’shlig’i kasalliklari,kariyes, gingivit, periodontit, stomatit kasalliklarini kelib chiqish sabablari va eng sodda tabobat bilan integratsiyalashgan holda davolash usullari bayon qilinadi.