INDIGOFERA O‘SIMLIGINI DORIVORLIK HUSUSIYATLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Indigofera turkumiga mansub o‘simliklarning dorivorlik xususiyatlari va uning inson organizmidagi turli kasalliklariga shifobaxsh xususiyatlari keltirilgan