XORAZM VILOYATI BUG‘DOY EKINIGA ZARAR BERUVCHI TRIPSLARGA (HAPLOTHRIPS TRITICI KURD) QARSHI KURASHIDA BIOAGENTLARDAN FOYDALANISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada bug‘doyning asosiy zararkunandasi (Haplothrips tritici kurd) vakilining bioekalogiyasi morfologiyasi va ularga qarshi kurashishda entamafaglarning ahamiyati haqida umumiy ma’lumotlar keltirilgan.