РАҚАМЛИ ЕР КАДАСТРИ – ИҚТИСОДИЁТ ТАРМОҚЛАРИНИ ИЛМИЙ ТЕХНОЛОГИК РИВОЖЛАНТИРИШ - ЕР ИСЛОҲОТИ МУВАФФАҚИЯТИНИНГ АСОСИЙ ОМИЛИ (Journal of Universal Science Research, 2025)
Бозор иқтисодиёти билан боғлиқ аграр ислоҳотларнинг асосий негизини ер ислоҳоти ташкил этади. Бунда албатта ерларни баҳолаш, маълумотлари муҳим амалий аҳамиятга эга бўлади ва бу ўз навбатида Мамлакатимизда “Рақамли Ўзбекистон – 2030” стратегиясини амалга оширишимиз учун асосий пойдевор бўлиб хизмат қилади.