XORAZM VOHASI SHAROITIDA ONDATRA (ONDATRA ZIBETHICA L.) POPULYATSIYASI VA UNI EKOSISTEMADAGI ROLI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada ondatra (Ondatra zibethicus) populyatsiyasining tabiiy ekotizimlardagi ekologik funksiyalari, ularning biotopga ta’siri va boshqa biologik turlarga bo‘lgan o‘zaro munosabatlari tahlil qilinadi