XORAZIM VILOYATI IQLIMIGA MAHALLIYLASHTIRILGAN IGNA BARGLI THUJA OCCIDENTALIS DARAXTINING BIOEKOLOGIK XUSUSIYATI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Xorazm viloyatida mahalliylashtirilgan, ko’kalamzorlashtirish uchun ekiladigan Thuja occidentalis daraxtining ekologik, estetik va iqtisodiy ahamiyati to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.