XORAZM VILOYATIDA MAHALLIYLASHTIRILGAN YIRIK BARGLI SAPHORA JAPONICA DARAXTINING BIOEKOLOGIK XUSUSIYATI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tezisda, Xorazm viloyati iqlimiga moslashtirilgan Sophora japonica daraxtining iqlimga moslashuvchanlik, barg qalinligi, o’sish va rivojlanishi va boshqa bioekologik xususiyatlari keltirilgan