ПРОДУКТИВНОСТЬ РАСТЕНИЙ ЗАЩИЩЕННОГО ГРУНТА ПРИ ОБРАБОТКЕ ФОТОТРОФАМИ (Journal of Universal Science Research, 2025)
Issiqxona tuprog'ida bodring o'simliklarining o'sishi va rivojlanishiga tuproq siyanobakteriyalari va yashil suv o'tlarining ta'siri o'rganildi. O'simliklarni siyanobakteriyalar bilan davolash salbiy (16,5 kg) va ijobiy (31,1 kg) nazoratga nisbatan hosilni 47,2 kg ga oshirish bilan baholangan eng katta ta'sirga ega edi.