ORGANIK AGRO OZIQ-OVQAT MAHSULOTLARINI YETISHTIRISH YOʻLLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada organik oziq-ovqat mahsulotlar, uning kelib chiqish tarixi, hayotimizdagi o‘rni, zaruriyati, unga oid mamlakatimizdagi qonunlar haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek,  maqolada organik mahsulotlardan  keng qamrovli foydalanish yo‘llari va usullari to‘g‘risida  so‘z boradi.