INGLIZ TILIDAGI FUTBOL TERMINLARINI O‘ZBEK TILIGA TARJIMA QILISHDAGI MUAMMO VA YUTUQLAR. (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada ingliz tilidagi futbol terminlarini oʻzbek tiliga tarjima qilishda uchraydigan asosiy muammolar, yechimlar va yutuqlar yoritilgan. Tarjimada kontekstga moslik, xalqaro tajriba, texnologik yangiliklar va sport jurnalistikasi tili alohida e’tiborda tahlil qilingan.