KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHDA MEHNAT MUNOSABATLARINI TAKOMILLASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Kichik biznes va xususiy tadbirkorlik iqtisodiy rivojlanishning muhimomillaridan biri hisoblanadi. Ushbu maqolada mehnat munosabatlarini takomillashtirishorqali kichik biznes subyektlarining faoliyatini yanada rivojlantirish imkoniyatlari tahlilqilingan. Mehnat munosabatlarining huquqiy asoslari, zamonaviy tendensiyalar vaamaliy muammolar ko‘rib chiqilgan. Natijalar kichik biznesda samarali mehnat tizimiyaratish bo‘yicha takliflar bilan yakunlangan.