UMUMTA’LIM MAKTABLARNING 1-4-SINF O‘QUVCHILARIGA MILLIY VA HARAKATLI O‘YINLARNI O‘RGATISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Milliy va harakatli o‘yinlar o‘zbek xalqining boy madaniy merosining muhim qismi bo‘lib, yosh bolalarda jismoniy, ijtimoiy va emotsional rivojlanishni rag‘batlantiradi. Umumta’lim maktablarning 1-4-sinf o‘quvchilari uchun bu o‘yinlar nafaqat jismoniy faollikni oshiradi, balki milliy qadriyatlar, jamoaviy ish va o‘zaro hurmatni o‘rgatadi. Ushbu maqola o‘qituvchilarga ushbu yosh guruhiga mos milliy va harakatli o‘yinlarni o‘rgatish bo‘yicha amaliy yo‘riqnoma taqdim etadi.