OLAMNING LISONIY MANZARASIDA "EZGULIK" KONSEPTINING AHAMIYATI VA UNI TURLI TILLARDA IFODALANISHI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqola keying yillarda lingvistikaning dolzarb mavzularidan biri bo’lgan olamning lisoniy manzarasining ifodalanishi haqida ma’lumotlar jamlangan. Shuningdek, konsept so’zining izohi va ezgulik konseptining ahamiyati yoritilgan.