«UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA TEXNOLOGIK TA’LIMNI O’QITISHNING –ILMIY ASOSLARI» (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu metodik tavsiyada texnologiya fanini mumiy o’rta ta’lim maktablarida o’qitilishida, o’quvchini mashg’ulot davomida olgan bilim, ko’nikma, malakasini nazariy va amaliy jihatdan to’g’ri baholash orqali o’quvchining ijodkorligini, hunarmadligini, tadbirkorligini, qobiliyatini tafakkurini qay darajada o’zlashtirayotganini aniqlanadi.