TURKIY TIL TAROVATI YOXUD BIR G‘AZAL SHARHI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada shoir Asriyning “Sani har ko‘rdugimda…” misrasi bilan boshlanuvchi g‘azali tahlil etilgan.  Maqolada g‘azalning poetikasi haqida so‘z borgan.