BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIGA UZUNLIK O’LCHOV BIRLIKLARINI O’QITISHDA MODELLASHTIRISHDAN FOYDALANISH (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada bo’lajak boshlang’ich sinf o’quvchilariga o ‘quvchilarda uzunlik haqidagi tasavvurni shakllantirish, uzunliklarni o ‘lchov birliklari bilan tanishtirish metodikasi, yuza haqidagi tushunchalarni o ‘qitish metodikasi yoritilib, foydalanish uchun amaliy tavsiyalar berilgan