АГЛОМЕРАЦИЯДА ЯДРО ВА ПЕРИФЕРИЯ РАЙОНЛАРИНИНГ РИВОЖЛАНИШИ (БУХОРО АГЛОМЕРАЦИЯСИ МИСОЛИДА) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Мазкур мақолада агломерациялардаги ядро ва переферия районлари тўғрисида фикр юритилган. Агломерацияларнинг катта кичиклигига кўра типлари ҳақида сўз боради. Шунингдек, Бухоро агломерацияси ядро ва переферия зоналарининг аҳоли динамикаси ҳақида маълумотлар берилган