QISHLOQ XO’JALIK TARMOQLARINI KARTAGA OLISHNI MASALALARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada Xorazm viloyatining qishloq xo’jalik tarmoqlari o’rganildi va sohada amalga oshirilayotgan islohotlarning holati tahlil qilindi. Shuningdek viloyatni qishloq xo’jalik tarmoqlaridan biri donchilik tarmog’ini kartaga olish masalalari yoritildi. Natija sifatida viloyatning donchilik kartasi tuzildi.