RАNGTАSVIR АSАRLАRINI YАRАTISHDА QАLАMTАSVIRNING АHАMIYАTI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Маqolаdа rаngtаsvirdа аsrаrlаrini yаrаtishdа qаlаmtаsvirning аhаmiyаti аsos qilib ijodkorning rаng xususiyаtlаridаn foydаlаnib fаzoviy holаtlаrni аks ettirishgа bo‘lgаn tushunchаlаr bаyon qilingаn