MAHMUD QOSHG‘ARIYNING “DEVONU LUG‘ATI-T-TURK” ASARIDA YASAMA SOʻZLARNING IFODALANISHI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola qomusiy olim Mahmud Qoshg‘ariyning  XI asrda yaratilgan eng nodir asarlardan biri bo‘lmish “Devonu lug‘atit turk “ asaridagi ayrim  yasama so‘zlarning yasalishi usulllari haqida gap ketadi.