ASTRONOMIYA FANINI O’QITISHDA INTEGRATIV YONDASHUV VA UNING AMALIY AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Hozirgi kunda integratsiya atamasi dunyo bo‘ylab turli sohalarni, masalan, ijtimoiy, mintaqaviy, iqtisodiy, diniy, irqiy, tashkiliy integratsiya kabi sohalarni qamrab oladigan ijtimoiy tushuncha sifatida ishlatiladi