THE ROLE AND IMPORTANCE OF RESTAURANTS IN VISITING MUSEUMS (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bugungi kunda madaniy turizm sohasida tub islohotlar òtkazilayotganligi hech kimga sir emas. Shu o'rinda muzeylarning turizm rivojidagi o'rni beqiyos ekanligini ta'kidlab o'tish joiz. Ushbu maqolada muzeylarga tashrif buyuruvchilar sonini ko'paytirishda ularda tashkil etilayotgan restoranlarning o'rni va ahamiyatiga alohida to'xtalib o'tilgan.