MUSIQA MADANIYATI DARSLARIDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada musiqa madaniyati darslarida pedagogik texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati haqida fikrlar berilgan. Musiqa madaniyati fani o‘qituvchilari, oliy ta’limda mazkur yo‘nalishda tahsil olayotgan talabalar, mustaqil izlanuvchilar uchun tavsiya etiladi.