Umumgeografik qonunlarning o’rganilish tarixi. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Yer yuzasi tabiatini boshqarib turuvchi geografik qonuniyatlarning insoniyatning kundalik turmush faoliyatiga ta’sirini o’rganish va amaliy tavsiyalarni ishlab chiqish haqida so’z yuritiladi.