Grunt suvlari chuqurligining relyef elеmеntlari bilan bog’liqligi. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Xorazm viloyatida grunt suvlari chuqurligining relyef elementlari bilan bog’liqligi haqida ma’lumotlar keltirilgan