Pul va uning jamiyatdagi o'`rni (Journal of Universal Science Research, 2023)
“Odamlar o`z sog'`lig'`ini pul topish uchun sarflaydi, keyin esa sog'`lig'`ini tiklash uchun pul toppish uchun sarflaydi. Kelajak haqida asabiy o`ylash, ular bugungi kunni unutishadi, shuning uchun ular hozirgi yoki kelajak uchun yashamaydilar. Ular hech qachon o`lmaydigandek yashaydilar va o'`lganlarida hech qachon yashamaganliklarini tushunadilar”. Konfutsiy