Oʻzbek tilida zoonimlar masalasi (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola onomastik birlik hisoblangan zoonim terminin haqida tilshunos olimlarning qarashlari haqida fikr yuritadi. Maqolada zoonimlarning oʻzbek tili leksik sathidagi koʻlami haqida maʻlumot berilgan