STOMATOLOGIYADAGI JAROHATLAR (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada "21, 22 tishlarning og'iz bo'shlig'iga siljishi bilan to'liq bo'lmagan dislokatsiya" tashxisi bilan og'rigan bemorda amaliyotdan olingan klinik holat keltirilgan. (mo''tadil lateral lyuksatsiyaning dislokatsiyasi)", depulpatsiyasiz splintlangan, ya'ni. Bunday vaziyatda bemorga o'z vaqtida professional yordam ko'rsatish va ko'rsatmalar endodontik aralashuvlarsiz neyrovaskulyar to'plamni saqlab qolish imkonini beradi.