BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA EVRISTIK QOBILIYATLARNI SHAKLLANTIRISH MUAMMOLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada kelajak o‘qituvchilarda evristik qobiliyatlarni shakllantirishning dolzarbligi, mavjud muammolari va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilingan. Evristik yondashuvning ta’limda qo‘llanilishi asoslangan.