HUDUDNING DRAYVER TARMOQLARINI YASHIL IQTISODIYOT TAMOYILLARI ASOSIDA RIVOJLANTIRISH – DAVR TALABI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada hududning drayver tarmoqlarini yashil iqtisodiyot tamoyillari asosida rivojlantirish strategiyalarini takomillashtirish yo’llari tahlil qilinadi. Tadqiqot ekologik barqarorlik, iqtisodiy samaradorlik va ijtimoiy rivojlanish o’rtasidagi muvozanatni ta'minlaydi.