MADANIYAT VA SAN’AT SOHASIDA KADRLAR VA MUTAXASSISLAR MIGRATSIYASI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada madaniyat va san’at sohasidagi kadrlar va mutaxassislarning migratsion jarayonlari haqida atroflicha ma’lumot va fikrlar keltirilgan.