UMUMTA’LIM MAKTABLARI TEXNOLOGIYA FANINI O’QITISHDA METROLOGIYANING AMALIY AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada umumta’lim o’rta maktablari texnologiya fanini o’qitishda metrologiya fani asoslarini qo’llashning amaliy ahamiyatiga oid  masalalari yoritilgan.