KORXONALAR AKTIVLARINING IQTISODIY MOHIYATI VA AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Korxona aktivlarining iqtisodiy mohiyati va ahamiyati haqida ma'lumotlar berilgan.