YOSHLARNI TERRORIZM, EKSTREMIZM, SEPARATIZM, ZO‘RAVONLIK VA SHAFQATSIZLIK G‘OYALARIDAN HIMOYA QILISHNING ILMIYPEDAGOGIK ASOSLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada yoshlarni terrorizm, ekstremizm, separatizm, zo‘ravonlik va shafqatsizlik g‘oyalaridan himoya qilishning ilmiy-pedagogik asoslari o‘rganiladi. Bu muammolarni bartaraf etishda ta’lim tizimining ahamiyati, yoshlar ongida ma'naviyat va milliy qadriyatlarni mustahkamlash yo‘llari tahlil qilinadi. Maqolada zamonaviy pedagogik metodlar orqali yoshlar ongini salbiy g‘oyalardan himoya qilish usullari keltirilgan.