7 YOSHGACHA BOʻLGAN BOLALAR ORASIDA UCHRAYDIGAN ALLERGIK KASALLIKNING HOZIRGI KUNDA OMMALASHAYOTGANLIGI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada bolalar o’rtasida keng tarqalgan allergik kasalliklar haqida ma’lumotlar berilgan. Allergik kasalliklar hozirgi kunda juda ommalashib borayotganligi sababli maqolada bolalar o’rtasida keng tarqalgan allergic kasalliklarning eng so’ngi  statistikasi o’rganildi.