YUQORI BOSIMLI REAKTORDA TELOMERLANISH JARAYONINI OPTIMALLASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqola yuqori bosimli reaktorlarda telomerlanish jarayonini optimallashtirish bo‘yicha ilmiy tadqiqotlarni o‘z ichiga oladi. Tadqiqotning maqsadi telomerlanish jarayonida reaksion sharoitlarni takomillashtirish orqali mahsulot hosildorligini oshirish va energiya samaradorligini yaxshilashdan iborat.