GAZ-KIMYO MAJMUASIDA AYLANMA SUVNI TOZALASH JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada gaz-kimyo majmuasida aylanma suvni tozalash jarayonlarini takomillashtirishning ilmiy va texnologik asoslari yoritilgan. Tadqiqotda zamonaviy texnologiyalarni qo‘llash orqali suvni tozalash samaradorligini oshirish va atrof-muhitga salbiy ta‘sirni kamaytirish usullari ko‘rib chiqiladi. Natijalar ko‘rsatishicha, innovatsion filtrlash va biologik tozalash usullari samaradorlikni sezilarli darajada oshiradi.