BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA MATEMATIK SAVODXONLIK KOMPETENSIYASINI SHAKLLANTIRISHNING METODIK TIZIMI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Umumiy o‘rta ta’lim maktablari boshlang‘ich sinflarda matematik savodxonlik kompetensiyasini shakllantirish uzluksizligini ta’minlashda matemetik to‘garaklarining o‘rni va rolini ko‘rsatib berish