SHAXSIY TARKIB MAHORATINI SHAKLLANTIRISHDA INDIVIDUALPSIXOLOGIK XUSUSIYATLARNING ROLI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada shaxsiy tarkib mahoratini shakllantirish jarayonidaindividual-psixologik xususiyatlarning o‘rni tahlil qilinadi. Harbiy xizmatchilarning shaxsiy xususiyatlari, jumladan, temperament, xarakter, motivatsiya va hissiy barqarorlik darajalari ularning kasbiy mahoratini rivojlantirishga ta’siri o‘rganiladi. Tadqiqot natijalari shaxsiy tarkib mahoratini oshirishda psixologik yondashuvlar va treninglarning samaradorligini ko‘rsatadi.