ДМИТРОВ МЕҲНАТ ТУЗАТУВ ЛАГЕРИ ВА МОСКВА-ВОЛГА КАНАЛИ ҚУРИЛИШИДА ИШТИРОК ЭТГАН НАМАНГАНЛИК МАХБУСЛАР ХАЁТИ (Journal of Universal Science Research, 2024)
Мақола Дмитров меҳнат тузатув лагерининг ички-тартиб қоидалари ва у ердаги тартибсизликларни олдини олиш ва назоратини кучайтирилиши ва Москва-Волга канали қурилишида иштирок этган Наманганлик махбуслар ҳақида