XALQARO BAHOLASH DASTURI ASOSIDA O‘QUVCHILARNING BILIMINI BAHOLASH METODOLIGIYASI (Journal of Universal Science Research, 2023)
O‘quvchilarning o‘quv faoliyati natijalarini, bilim va ko‘nikmalarini baholash usullari hamda metodlari haqida so‘z borar ekan, avvalo baholashning qanchalik afzal va samarali ekanligini ham aytib o‘tish kerakdir. Ushbu maqola orqali esa Xalqaro baholash asosida o‘quvchilarning bilimini baholash metodologiyasi haqida so‘z boradi.