O‘ZBEKISTONDA IQTISODIY RIVOJLANISH VA BARQARORLIK: IMKONIYATLAR VA MUAMMOLAR (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqola O‘zbekiston iqtisodiyotidagi rivojlanish jarayonlari, barqarorlikni ta’minlashda duch kelinayotgan muammolar va mavjud imkoniyatlarni o‘rganishga bag‘ishlangan. Unda iqtisodiy siyosat va islohotlarning mamlakat iqtisodiyotiga ta’siri tahlil qilinadi.