RAQAMLI IQTISODIYOT VA UNING O‘ZBEKISTONDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola raqamli iqtisodiyotning O‘zbekiston iqtisodiyoti uchun ahamiyati va uning rivojlanish istiqbollarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Maqolada raqamli texnologiyalar va ularning iqtisodiy o‘sishga ta’siri, O‘zbekistonda raqamli iqtisodiyotni rivojlantirish yo‘llari hamda mavjud imkoniyat va muammolar tahlil qilingan.