O'ZBEKISTON IQTISODIYOTIGA HOZIRGI KUNDA XISSA QO'SHAYOTGAN INSONLAR (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada O‘zbekiston iqtisodiyotining rivojlanishiga hissa qo‘shayotgan yetakchi insonlarning roli va ta’siri tahlil qilinadi. Tahlil O‘zbekistondagi biznes, ilm-fan, moliya va davlat boshqaruvi sohalaridagi muhim vakillarning iqtisodiy o‘sishdagi ulushiga qaratiladi. Maqolada ushbu sohalarning o‘sishiga ko‘maklashayotgan shaxslarning ishi va ularning iqtisodiyotdagi o‘rni keltirilgan.