KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIKNI QO`LLAB QUVVTLASH ZARURATI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola kichik biznes va tadbirkorlikni qo‘llab-quvvatlash zaruratini va uning mamlakat iqtisodiyoti uchun ahamiyatini tahlil qiladi. Kichik biznes iqtisodiy o‘sishning asosiy omili bo‘lib, yangi ish o‘rinlarini yaratish, innovatsiyalarni rivojlantirish va iqtisodiy barqarorlikni mustahkamlashga xizmat qiladi. Maqolada kichik biznesni qo‘llab-quvvatlashning dolzarbligi va rivojlantirishga qaratilgan chora-tadbirlar ko‘rib chiqilgan.