O’ZBEKISTONDA XUSUSIYLASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2024)
O‘zbekistonda iqtisodiy islohotlarning muhim yo‘nalishlaridan biri bo‘lgan xususiylashtirish jarayoni davlat korxonalarini bozorga kiritish va raqobatbardosh iqtisodiy muhitni yaratishga xizmat qiladi. Ushbu maqolada xususiylashtirish jarayonining tarixiy rivoji, uning iqtisodiyotga ta’siri, amalga oshirilgan chora-tadbirlar va erishilgan natijalar tahlil etiladi.