SOLIQ-BYUDJET SIYOSATI VA UNING IQTISODIY O‘SISH VA BARQARORLIKKA TA’SIRI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada soliq-byudjet siyosatining iqtisodiy o‘sish va barqarorlikka ta’siri, asosiy maqsad va vositalari tahlil qilinadi. O‘zbekiston misolida davlat byudjeti va soliq siyosati ko‘rsatkichlari baholanadi, ularning iqtisodiyotdagi roli va barqaror rivojlanishga ta’siri o‘rganiladi. Ushbu maqola O‘zbekiston iqtisodiyotida soliq-byudjet siyosatining amaliyotini o‘rganishga qaratilgan.