PUL-KREDIT SIYOSATI VA UNING IQTISODIY RIVOJLANISHDAGI ROLI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada pul-kredit siyosatining iqtisodiy o‘sish va barqarorlikni ta’minlashdagi roli, uning asosiy maqsad va vositalari tahlil qilinadi. Shuningdek, O‘zbekistonning so‘nggi yillardagi pul-kredit siyosati ko‘rsatkichlari tahlil qilinib, asosiy tendensiyalar va ularning iqtisodiy taraqqiyotga ta’siri ko‘rib chiqiladi. Maqolada O‘zbekistonning iqtisodiy sharoitlaridagi pul-kredit siyosati amaliyotlari baholanadi