O‘ZBEKISTONDA AGRAR SIYOSATNI MODERNIZATSIYA QILISH VA UNING QISHLOQ XO‘JALIGIGA TA’SIRI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola O‘zbekistonda agrar siyosatni modernizatsiya qilish jarayonlarini o‘rganishga bag‘ishlanadi. Agrar sohani rivojlantirish uchun davlat tomonidan amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar, shu jumladan, yer islohoti, suv resurslarini boshqarish, qishloq xo‘jaligi mahsulotlarini eksport qilish imkoniyatlarini oshirish kabi yo‘nalishlar tahlil qilinadi. O‘zbekistondagi agrar siyosatning samaradorligi va iqtisodiy natijalarga ta’siri maqolada o‘z aksini topgan.