Elektron tijoratda iste’molchilar huquqlarini sud orqali himoya qilish. (Journal of Universal Science Research, 2024)
ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida elektron tijoratsohasida iste’molchi huquqlarini himoya qilishni yanada takomillashtirish, shuningdek, elektron tijoratni amalga oshirishda iste’molchilarning sudga murojaat qilish masalalari tahlil qilingan.